• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BABYNEST

Een babynestje is een veilige en geborgen plekje voor baby's. Waardoor hij of zij heerlijk kan slapen. Ineens vanuit de buik van mama in zo'n groot leeg bedje is natuurlijk niet niets. Perfect voor de eerste maanden in het bedje, in de box, maar oo...
Geslacht
Kleuren

BABYNEST

Een babynest is een veilige en geborgen plekje voor baby's. Waardoor hij of zij heerlijk kan slapen. Ineens vanuit de buik van mama in zo'n groot leeg bedje is natuurlijk niet niets. Een nestje is een matrasje met zachte opstaande randen wat een fijn en geborgen gevoel geeft.
In de Cozy Nest zal je baby goed slapen. Het nest is zacht, gezellig en smal, net als in de baarmoeder. 

 

Eenvoudig je kindje overal laten slapen


Een babynest is perfect voor de eerste maanden in het bedje, in de box, maar ook op de bank, op visite of gezellig naast je in bed. De babynestjes zijn van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.

 

Mikroklimaat & omgeving


Voor klimaat van een baby moet alles perfect, comfortabel en veilig zijn, dan moeten we niet alleen denken alleen over de wereldwijde klimaat, maar juist aan hun microklimaat. Het microklimaat is de ruimte die direct van invloed is op hun omgeving. De babynestjes zijn hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die ook uitstekend luchtdoorlatendheid bieden.

 

Ook geweldig voor grotere kindjes

De prachtige Junior Nest van Cotton & Sweets is gemaakt om lekker in te zitten en lekker een boekje in te lezen en staat bijvoorbeeld prachtig onder een hemeltje. Het nest geeft een fijn geborgen en gezellig gevoel.

 

Voor iedere baby en kind is een babynest geweldig!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten