• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

A la

A la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte lifestyle producten delen.
Geslacht
Kleuren
€75,00 €62,00
€75,00 €35,00

A la

Het merk

À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. Het merk komt uit Nederland.
À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen.

In 2013 begon de reis van À la in India. Ze werden geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap delen. Dit begon op zeer kleine schaal door producten te hebben die ze inspireerden om door lokale ambachtslieden te worden geproduceerd, onder eerlijke werkomstandigheden. Ze verkopen handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

Ze ontwerpen met één motief voor ogen: hoe voelen we ons erdoor en hoe kunnen we het delen. Ze beperken onze creativiteit niet tot één categorie producten. De reizen inspireren onze ontwerpen van sieraden, interieuraccessoires en alledaagse voorwerpen - met een twist!!

De banden met hun leveranciers zijn diepgeworteld. Al hun producten worden vervaardigd door vertrouwde professionals die al jaren vrienden zijn geworden. Ze zijn trots op hun productie - al hun artikelen zijn handgemaakt in kleine ateliers in familiebezit in heel India die hoge kwaliteitsnormen garanderen en lokale veilige en ethische werkomstandigheden bieden.

Twee reizigers die grenzeloos het onbekende verkennen. Twee soulmates die willen herbeleven in plaats van vernieuwen.Twee verzamelaars die identiteiten opnieuw willen uitvinden en hun horizon willen verbreden. À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. Avonturen maken onze dierbaarste herinneringen.

 

Over het merk

Alle producten zijn handgemaakt in India door lokale ambachtslieden.

À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. De behoefte om te reizen, te ontdekken en gelijken over de hele wereld te ontmoeten. À la is nieuwsgierig en is daarom altijd op zoek naar unieke stukken met een bijzonder verhaal die samen met jou nieuwe herinneringen zullen creëren.
 
Bewust zijn van een bepaald gevoel; het gevoel dat naar boven komt als we een product vinden dat bij onze verbeelding past. À la voldoet aan het verlangen naar dit gevoel.
 
À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen. De passie voor reizen maakt het voor hun mogelijk om te zoeken naar items met een zeldzame identiteit en indrukken om te delen.
 
Er zijn een aantal producten die we dupliceren om ze voor iedereen toegankelijk te maken en producten die ze zelf hebben verzameld. Ze creëren en beheren. Geven en nemen. Adopteer en deel. Ze willen hun producten aan anderen presenteren, niet alles voor onszelf houden. A la geeft u de mogelijkheid om hun producten uw eigen te maken.
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten