• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

By Studio Steef

By Studio Steef is het creatieve bedrijf van Stefanie ( Steef ). Zij is opgeleid als grafisch vormgever en fotograaf en werkte jaren bij diverse bedrijven als print ontwerper voor kleding. Stefantie was continu bezig met de laatste trends.
Geen producten gevonden...

By Studio Steef

Het merk

By Studio Steef is het creatieve bedrijf van Stefanie ( Steef ). Zij is opgeleid als grafisch vormgever en fotograaf en werkte jaren bij diverse bedrijven als print ontwerper voor kleding. Stefantie was continu bezig met de laatste trends. Ondanks haar leuke baan, kriebelde er iets. Naast het fotograferen, wat ze naast haar vaste baan al deed, begon ze met het ontwerpen van geboorte & trouwkaartjes. Een bezig bijtje dus ;). Na veel vraag maakte ze in 2016 haar eerste kerstkaarten serie. Alleen voor haarzelf om te versturen. Maar ze vond het zo gaaf om te doen! De reacties waren heel positief en motiverend. Waarna dus al snel een volgende collectie op komst. 

De dag van vandaag...

By Studio Steef is inmiddels uitgegroeid tot een jong kaarten en stationary merk, waarin Stefanie haar passie voor kleur, tekst en trends vertaal naar hippe kaarten, posters & geluktmomentjes. Kaarten waar je van gaat stralen, die de leuke dingen net even wat leuker maken! Of om kleine geluks momentjes te vieren. Naast de ansichtkaarten verkoopt Stefanie ook posters en prints om je huis of kinderkamer origineel op te fleuren.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten