• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hey Clay

Ontdek je eigen creativiteit met de boetseerklei van HEY CLAY!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€5,99
€5,99
€5,99
Sold out
Hey Clay discus fish
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99
Sold out
Hey Clay penguin
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99
€5,99

Hey Clay

Ontdek je eigen creativiteit van HEY CLAY!

Hey Clay is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en interactieve boetseerklei, speciaal ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren.Het is een boeiend merk dat zich richt op het bieden van een creatieve ervaring voor kinderen.

Via de app kan je instructies bekijken om te zien hoe je een figuurtje moet maken. De HEY CLAY app is gratis te installeren en is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Je kunt de HEY CLAY app downloaden via de App Store of via de Play StoreIn de app staan video's die stapsgewijs laten zien hoe jij het figuurtje kan maken. Natuurlijk kan je ook ervoor kiezen om iets zelf te bedenken! 

De app bevat ook spelletjes en activiteiten om kinderen verder te laten experimenteren met hun creaties. Het is een super handige aanvulling op de handleidingen die bij de sets geleverd worden, omdat het het extra instructies en activiteiten biedt om de speelervaring te verbeteren.

Met Hey Clay kun je fantastische kleurrijke figuurtjes maken! Het is een nieuwe sensatie op het gebied van knutselen met klei. Zo leren ze niet alleen nieuwe technieken en een creatieve gedachte, maar blijven ze ook nog eens lekker bezig. 

Hey Clay is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is gemaakt van materialen die geen gevaarlijke stoffen bevatten en is getest om ervoor te zorgen dat het veilig is om mee te spelen. Vanaf een jaar of 4 kunnen kinderen de figuurtjes volgens instructie maken.

De klei van Hey Clay blijft zacht en soepel zolang het bewaard wordt in de verpakking waarin het geleevrd wordt. Het wordt aanbevolen om HEY CLAY binnen 1-2 weken na opening te gebruiken, omdat het in de loop van de tijd kan uitdrogen.

HEY CLAY kan vlekken achterlaten op meubels en kleding, maar dit is meestal gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. Het wordt aanbevolen om kinderen oude kleding aan te trekken of om een schort te dragen tijdens het spelen van de klei. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten