• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DRAAGDOEKEN

Draagdoeken zijn onmisbaar voor je baby, je kunt eigenlijk niet zonder en het is een van de eerste en beste aankopen die je kunt doen. Het geeft je de mogelijkheid om je baby dicht bij je te dragen.
Geslacht
Kleuren
€89,00 €82,95
€89,00 €82,95

DRAAGDOEKEN

Draagdoeken zijn onmisbaar voor je baby, je kunt eigenlijk niet zonder en het is een van de eerste en beste aankopen die je kunt doen. Het geeft je de mogelijkheid om je baby dicht bij je te dragen. Dichtbij moeder (of vader), ruikt het de vertrouwde geur, hoort het de vertrouwde hartslag, wat hem of haar een enorm gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft. Vooral voor baby's die extra kwetsbaar zijn (zoals vroeggeborenen, refluxbaby's, huilbaby's, angstige of gestresste baby's, tijdens darmkrampjes) is zo'n draagdoek een uitkomst. Maar ook voor jezelf is het ideaal. Veel baby's vinden het fijn als ze gedragen worden en zonder draagdoek is dit best zwaar, vooral als je wat langer met de baby loopt. In een draagdoek zitten ze veilig en jijzelf hebt handen vrij om iets te doen. Ook als je op stap gaat zul je merken dat een draagdoek al snel handiger is dan op stap gaan met een kinderwagen. Of je nu weg gaat met de fiets, de auto, het openbaar vervoer of gaat shoppen met de benenwagen; een draagdoek maakt het allemaal zoveel gemakkelijker om je te bewegen. En zelfs als je wel met de kinderwagen gaat is het fijnom de draagdoek mee te nemen. Want bijvoorbeeld refluxbaby's willen eigenlijk niet (lang) liggen, maar zoveel mogelijk rechtop blijven; ook als ze willen slapen. Als ze gaan huilen in de kinderwagen, is er geen nood, dan hevel je ze zo over in de draagdoek.

 

We kiezen voluit voor Studio Romeo


Doe jezelf en je baby een groot plezier en kies dan wel meteen een goede en mooie draagzak of draagdoek. Bij Mevrouw Aardbei zijn we -door ondervinding-  zéér enthousiast over het merk Studio Romeo. Eigenlijk willen we geen ander merk meer (verkopen). De draagdoek is ontworpen door een jonge Franse moeder, die ontevreden was over de draagzakken die er tot dan toe te koop waren. Ze vond ze allemaal erg ingewikkeld met lange banden, gespen, knopen en dergelijke. Niet alleen is dat lastig manoeuvreren in je eentje, maar er is ook vaak nog  het gevoel van onzekerheid of je de sluiting wel goed hebt zitten en of hij onderweg niet losraakt.  De draagdoek van Studio Romeo lost dat allemaal in één keer op. Het systeem is briljant in zijn eenvoud. Het werkt met twee elastische doeken die je kruislings om je schouders doet. Er zijn drie draagmogelijkheden. Je kunt je baby  liggend dragen of zittend tegen je aan met het gezichtje naar je toe of juist naar de wereld. 

 

Van geboorte tot 12 kilo


De draagdoek is gemaakt op de groei en het gewicht van je baby en biedt de perfecte ondersteuning aan baby's rug en hoofdje. Vanaf de geboorte tot 12 kilo is de draagdoek te gebruiken. Hij is gemaakt van 100% biologische katoen en de prints zijn gemaakt met natuurlijke stoffen, zodat er geen kans is op irritatie van baby's huidje. En dan is de vormgeving ook nog prachtig. Je kunt kiezen voor éen kleur -we hebben in de collectie nude en black- of voor een van de grafische prints in zwart-(gebroken)wit gebroken wit uitvoering: aztec, flow, geometric, boho of stripes. 
Wij zeiden het in het begin al: bij je baby-uitzet hoort eigenlijk vanaf het begin één van de mooie en fijne draagdoeken uit de shop van Mevrouw Aardbei!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten