• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

DIERENKOPPEN

Prachtige pluche dierenkoppen voor aan de muur van Bibib &Co. Deze trofee staat heel gaaf aan de wand in de babykamer of kinderkamer! De dierenkoppen hebben allemaal een lus aan de achterkant om ze makkelijk op te hangen.
Geslacht
Kleuren
€79,95 €69,95
€79,95 €69,95

DIERENKOPPEN

Prachtige pluche dierenkoppen voor aan de muur van Bibib&Co (Wild & Soft). Deze trofee staat heel gaaf aan de wand in de babykamer of kinderkamer! De dierenkoppen van ongeveer 30 bij 30 cm hebben allemaal een lus aan de achterkant om ze makkelijk op te hangen. Hoewel de koppen tamelijk groot zijn, zijn ze niet zwaar. Ze vormen dus  geen gevaar als ze onverhoopt eens van de lus vallen als ze al te enthousiast geaaid worden. Ook voldoet het materiaal aan alle Europese veiligheidsnormen. 

echte dierenliefde 

Hou je van dieren, van zachte dingen, van mooie baby- of kinderkamers of van alle drie, dan val je onmiddellijk voor deze prachtige pluche dierenkoppen. Ze zijn-afgezien van het formaat- opvallend levensecht. We hebben ze van de lieflijke soort, zoals de zwaan, het (witte) konijn, de panda, de flamingo, het hert of de giraf; maar ook van de stoere soort zoals de witte tijger, de ijsbeer, de olifant, de haai of de leeuw. Allemaal hebben ze een lieve uitstraling en een hoge aaibaarheidsfactor. En allemaal zijn ze oogverblindend mooi. Je zult het nog moeilijk vinden om te kiezen!

 

dierentuin

Je kunt kiezen voor één exemplaar, maar ook je eigen dierentuin maken met verschillende dieren. Als je in onze shop bij de merknaam kijkt,  krijg je een mooi overzicht van ons assortiment. 

Zoek je als kinderdagverblijf of school een item om je groepen niet alleen een verschillende dierennaam, maar ook een 'gezicht' te geven, dan zijn deze pluche dierenkoppen precies wat je zoekt. Dat is nog eens wat anders dan een plaatje!

In onze shop hebben we ook een box met 3 kleinere exemplaren uitgevoerd in wit en zwart: panda, eenhoorn en konijn. Ideaal voor de kleinere baby- of kinderkamer.

Een echt een bijzonder item in het kamertje van je kindje krijg je met deze pluche dierenkoppen!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten