• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

ZONNEHOEDJES

Ben je al klaar voor het mooie weer? Heb je aan een zonnehoedje voor je kleintje gedacht?
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
Maat
€28,00 €11,00
€28,00 €11,00
€29,00 €15,00
€26,00 €10,00
€26,00 €21,00
€30,00 €18,00
€26,00 €15,00
€26,00 €15,00
€26,00 €13,00
€32,00 €16,00
€33,45 €25,00
€33,45 €25,00
€33,45 €25,00
€33,45 €25,00
€33,45 €18,95
€23,00 €15,00

ZONNEHOEDJES

Klaar voor de lente en de zomer? 

Ben je al klaar voor het mooie weer? Heb je aan een zonnehoedje voor je kleintje gedacht? Wij bij mevrouw Aardbei wel. En we hebben niet alleen aan zonnehoedjes gedacht maar ook aan veel meer mooie en handige zaken die horen bij mooi weer en veel buiten-uren met je kleintje. Om maar eens wat te noemen: zonnebrandcreme, hele toffe zwembandjes, werkelijk geweldige zwem-outfitjes en natuurlijk ook prachtig buitenspeelgoed.
goed beschermen tegen zonnestraling
In de lente en in de zomer zul je veel meer uren buiten doorbrengen met je baby of met je kleintje. Heer lijk genieten van de frisse lucht, het licht en de zonneschijn. Gezond, voor lichaam en geest. Maar je weet natuurlijk dat het belangrijk is om je kleintje goed te beschermen. Niet alleen tegen de soms verraderlijke wind, maar vooral ook voor de zon. Directe zonneschijn op de huid is niet gezond en met name voor jonge kinderen gevaarlijk. Niet alleen verbrandt het tere huidje heel snel, maar we weten nu dat de hoeveelheid zonnestraling een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van huidaandoeningen op latere  leeftijd. Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om je kindje goed te beschermen. Je kunt goed nadenken over waar je ze neerlegt of neerzet of laat spelen. Een parasol bewijst natuurlijk ook goede diensten. Maar toch zullen er nog heel veel momenten zijn waar het niet goed mogelijk is om de schaduw op te zoeken -bijvoorbeeld omdat je onderweg bent of omdat je je kindje nu eenmaal niet kunt vastbinden onder de parasol.  In al die gevallen biedt een goed zonnehoedje uitkomst. Sterker nog: wij denken dat je helemaal niet zonder een goed zonnehoedje kunt.  Als het standaard in je bagage zit als je met je kindje op stap gaat, dan kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en kun je je kindje altijd goede bescherming voor de zonnestraling bieden.


Hele schattige zonnehoedjes 

Bij Mevrouw Aardbei  hebben we een keur aan geweldige, coole zonnehoedjes. Natuurlijk op de eerste plaats functioneel goed. Ze geven schaduw in het gezichtje, maar beschermen daarnaast ook het nekje in voldoende mate. Ze zijn licht, zodat je kindje het zonnehoedje nauwelijks voelt. We hebben ze in verschillende maten, want er zit nogal verschil in het hoofdje van een pasgeboren baby en een kleuter van 4 jaar. Ze zijn goed passend te maken (door een trekkoordje) want ze moeten natuurlijk goed blijven zitten. En ze zijn zó leuk! Ze zijn zó leuk!  Zo leuk dat je niet uitgekeken raakt en dat je er eigenlijk wel twee of drie wilt hebben. Zo leuk dat je ze op wilt zetten ook al schijnt de zon niet of eigenlijk niet zo sterk.
Van Liewood hebben we een hele uitgebreide collectie ingekocht. Maar liefst acht verschillende uitvoeringen. Wandel door de collectie, laat je inspireren door de verschillende dessins en kijk hoe schattig die oortjes van dit geweldige hoedje staan bij jouw kindje. Om op te eten...


En hele stoere petten

Van het merk Elodie Details hebben we twee uitvoeringen. Voor kindjes van 1 tot 2 jaar, van honderd procent katoen. Qua uitvoering Iets klassieker dat de Liewood zonnehoedjes. Ze doen een beetje denken aan de regenpet/zuidwester en staan dus geweldig stoer. We hebben de uitvoering Petit Botanic met kleine bloemetjes en de Powder Pink. Ook heel stoer bij je kleine meid.
Over stoer gesproken. Geweldig is onze Let's Rebel trucker cap. Een zwart met witte pet met enorme zonneklep, of een exemplaar in een hele zwarte uitvoering. Voor kinderen, maar ook papa's en mama's willen hem best hebben denken wij. Bestel hem met de naam van je zoon of dochter (of je neefje of nichtje). Natuurlijk ook heel gaaf om cadeau te geven. Dat is pas een verrassing! 
 

Een zonnehoedje is onmisbaar voor je kindje, shop de mooiste hier!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten