• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

by KlipKlap

Het Deense merk by KlipKlap maakt multifunctionele meubels voor kinderen.
Geen producten gevonden...

by KlipKlap

Het merk

Opvouwbare matrassen zijn een groot onderdeel van het by KlipKlap DNA omdat ze het hele avontuur begonnen.

Het idee kwam toen de eigenaresse in 2009 haar oudste zoon Axel kreeg. Net als veel andere Deense moeders was ze helemaal weg van nabijheid en babyactiviteiten, dus schreef ze zich ​​in voor een les met tuimeloefeningen. Thuis wilden ze de oefeningen herhalen, maar de houten vloer was te hard, dus ging ze op zoek naar een opvouwbare matras die als speelkleed kon worden gebruikt. Een die ze zelfs op verschillende manieren zou kunnen opvouwen en veranderen in een grot, een trap of een hellingbaan. Allemaal met als doel de motoriek van haar zoontje te stimuleren. Na een grondig onderzoek ontdekte ze dat haar scala aan opties in feite bestond uit hetzelfde smalle model met beperkte ruimte om op te spelen.

Ze begon te werken aan een prototype dat in de lengte in drieën kon worden gevouwen en wanneer het volledig was uitgevouwen, een platte rechthoek van 150 cm x 180 cm kreeg. Dit was de voorloper van de opvouwbare matras KK 3 FOLD en haar remake werd al snel populair bij moeders in haar lokale gemeenschap, vrienden en familie. In het ontwerpproces waren de twee belangrijkste dingen voor haar het kiezen van de juiste materialen en het creëren van een tijdloos esthetisch gevoel.
Koudschuim in een hoge kwaliteit zorgde ervoor dat de matras zowel als zitplek als logeerbed ideaal zou zijn, en de stof moest precies goed zijn, zodat de matras gemakkelijk schoon te maken was, prettig aanvoelde en zou passen in een moderne huis.

De producten

De meubels die zij maakt zijn speciaal ontworpen voor hippe ouders, die houden van Deens design. Door het stevige koudschuim dat zij gebruiken zijn alle items perfect voor pasgeborene, baby's, peuters en kleuters tot 6 jaar.

De items waren bedoelt om de motorische techniek van kinderen te verbeteren, maar uiteindelijk was het eindproduct geschikt voor heel veel doeleinden. Denk aan een mooie speelmat, een heerlijk logeermatras, een lounge bank, matras om op te klimmen en te spelen en een trap naar het bed. By Klipklap: een prachtig merk voor kindermeubels.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten