• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melissa and Doug

Melissa & Doug (vroeger bekend als "Lights, Camera, Interaction!, Inc") is een Amerikaanse speelgoed fabrikant. Ontstaan in 1988 door Melissa and Doug Bernstein in hun kelder en in de garage van Doug's ouders.
Geen producten gevonden...

Melissa and Doug

Het merk

Melissa & Doug (vroeger bekend als "Lights, Camera, Interaction!, Inc") is een Amerikaanse speelgoed fabrikant. Ontstaan in 1988 door Melissa and Doug Bernstein in hun kelder en in de garage van Doug's ouders. Alle producten zijn ontworpen in de bedrijven Wilton, Connecticut, hoofdkantoor met een team van ontwerpers onder leiding van Melissa.

Good Morning America schreef dat het bedrijf meer dan 5,000 producten heeft, wat ze in de zelfde plaats zet als "Mattel en LEGO".

Het ontstaan

Het bedrijf is opgericht in 1988 toen de mede-oprichters hun baan verlieten om een eigen bedrijf te starten. 3 van de 4 ouders waren opvoeders, dus voelde ze zich aangetrokken tot iets waar kinderen bij betrokken waren. Het eerste product wat hen vooral onder de aandacht bracht was de Fuzzy Farm Puzzel, een houten puzzel met textuur. Hierna volgde een uitgebreide lijn van houten puzzel. En aan het einde van de jaren negentig breidde het bedrijf zich uit naar houten speelgoed, kunstnijverheid, fantasiespel, knuffels en meer! 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten