• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Poppie

Poppie
Derived from the Dutch word for little doll. An endearingly sweet or pretty child or young girl (often used as an affectionate form of address).

Poppie Toys uit Australie, ontwerpt en maakt speelgoed voor jonge kinderen.
Geen producten gevonden...

Poppie

Het merk

Poppie Toys uit New York, ontwerpt en maakt speelgoed voor jonge kinderen. Ze maken daarbij enkel gebruik van natuurlijke verantwoorde materialen. Ze geloven sterk dat kinderen de overstimulatie van computers en plastic speelgoed niet nodig hebben. Een van de meest belangrijke dingen die ouders kunnen doen om kinderen op te laten groeien is door kinderen meer ruimte te geven voor een open-eind spel. Dit geeft kinderen die over het algemeen blij, veerkrachtig en leergierig zijn.

"Derived from the Dutch word for little doll. An endearingly sweet or pretty child or young girl (often used as an affectionate form of address)"

De producten

De producten van Poppie Toys worden handgemaakt in Indonesië. De producten van Poppie Toys zijn een echte eyecatcher in de kamer van je kindje! Het rotan poppenbedje bijvoorbeeld. Bij het bedje zit een mooi matrasje, wat de verzorging van de pop natuurlijk optimaal maakt! Of een prachtig rotan stoeltje dat perfect past bij elk stijlvol decor. Door de bovenkant is het stoeltje makkelijk te verplaatsen.

De Poppie producten: duurzaam, natuurlijk verantwoord en eigentijds!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten