• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Studio DEMICO

Isabel Kuijlaars is getrouwd met haar man en zakenpartner Martin. Ze is mama van Dean, Miley en Cooper. Als mama van 3 kinderen van (bijna 11, 9 en net 4 jaar) komt ze altijd tijd tekort maar ze wilde wel graag iets voor hun maken, ze wilde een makkelijk
Geen producten gevonden...

Studio DEMICO

Isabel Kuijlaars is getrouwd met haar man en zakenpartner Martin. Ze is mama van Dean, Miley en Cooper.

Als mama van 3 kinderen van (bijna 11, 9 en net 4 jaar) komt ze altijd tijd tekort maar ze wilde wel graag iets voor hun maken, ze wilde een makkelijk invulboek, geen poespas, geen 1000 verplichte invulvragen maar ruimte voor HUN VERHAAL. Want daar draait het toch om, om jouw kleintje en jullie gezin. Ze zijn maar zo kort zo klein!

Ze probeert altijd iets unieks en eigens te doen met de producten die ze maakt, zo is ze begonnen met de babygroeikaarten, leuke zwangerschapskaarten gebaseerd op groente en fruit, later volgde hier ook een boek van. Ze hoeft het succes van hun unieke schoolfotoboek niet uit te leggen, je komt ze inmiddels overal tegen. 

Ook het originele opgroeiboek tot 18 jaar bleek een topper, want alle boeken die ze kende gingen maar tot 4 jaar en ze wilde graag iets leuks om mee te geven aan ze later waar ze doorheen kunnen bladeren en ze letterlijk ziet opgroeien!

Verder vind je allerlei leuke kaarten en boeken voor tijdens de zwangerschap, de babytijd maar ook erna dus, omdat ze al oudere kinderen heeft weet ze hoe leuk het ook kan zijn om als ze ouder zijn ook wat bij te houden. Ze houden je bij Studio DEMICO® dus nog wel even zoet!

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten