• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KiddieAlarm slaaptrainer - Giraf

€84,95
Beoordeling van maar liefst 5 sterren. Een van de populairste nachtlampjes voor kinderen!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
KiddieAlarm slaaptrainer - Giraf

Beoordeling van maar liefst 5 sterren. Een van de populairste nachtlampjes voor kinderen! Deze giraf KiddieAlarm is het eerste slimme nachtlampje dat beschikbaar is voor kinderen, en in een mooi en modern design. Je kan het veilig in de kinderkamer zetten, van baby tot tiener. Iedereen vindt het de max!

Met de KiddieAlarm krijg je in één klap een nachtlampje, slaaptrainer en een mooi decoratief toestel zoals er vandaag nog geen op de markt beschikbaar zijn. KiddieAlarm is uniek! Dit is het eerste nachtlampje voor kinderen in een Smart Device. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en WiFi. En je bent er klaar voor!

 

  • Veilig voor kinderen: kinderen kunnen niet prutsen met knoppen, de KiddieAlarm heeft er simpelweg geen! Je bestuurt hem volledig met je telefoon.
  • Eenvoudig in te stellen met de smartphone app (beschikbaar voor zowel Android en iOS) ben je reeds volledig ingested in slechts een paar simpele stappen! KiddieAlarm onthoud zijn instellingen. Trek je de stekker eruit dan hoef je hem niet volledig opnieuw in te stellen van zodra je hem terug in steekt!
  • Zonder geluid: in tegenstelling tot andere nachtlampjes op de markt houden wij rekening met de slaap van je kind! De KiddieAlarm maakt helemaal geen geluid (geen klikgeluiden of wat dan ook) en hij zal je kind zeker niet wakker maken terwijl hij nog vredig slaapt!
  • Pas de kleuren aan: je kan de dag- en nachtkleuren aanpassen zoals jij dat wilt. Of je kan natuurlijk onze geliefde regenboog animatie gebruiken als dag-effect!
  • Bijna-Tijd: KiddieAlarm introduceert een extra derde kleur waarmee je kind geïnformeerd wordt dat het bijna naar bed moet en/of dat het bijna mag opstaan! Je kan de bijna-tijd instellen van 5 minuten tot 1 uur!
  • Geoptimaliseerde kleuren: In samenwerking met dokters hebben we een lijst van aangepaste kleuren opgesteld! Heldere kleuren tijdens de dag. Zachte kleuren (of zelfs helemaal uit) tijdens de nacht.