• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trybike steel vintage blue driewieler

€144,95 €134,95
Deze prachtige en slimme 2-in-1 loopfiets is niet voor niets genomineerd voor de Baby Innovation Award 2018!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Trybike steel vintage blue driewieler

Deze prachtige en slimme 2-in-1 loopfiets is niet voor niets genomineerd voor de Baby Innovation Award 2018! Het is een zeer degelijke driewieler die in een handomdraai is te veranderen in een tweewieler. Het fraaie vintage design maakt het model helemaal af.

Van de Trybike hebben kinderen zeker 4 jaar lang plezier en zijn kinderen in staat om motorische vaardigheden sneller te ontwikkelen.

Deze 2-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Er is bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die wij als kind eigenlijk hadden willen hebben.

 

Stap 1: Drie wielen
De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen. Hiermee leren kinderen al vanaf 15 maanden lopen én fietsen.

Stap 2: Twee wielen
Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan hebben ze het vaak door en duurt het niet lang voordat ze de straat door racen. Met de unieke voetensteun leren kinderen later nog beter balanceren en wordt het fietsen met trappers een makkie.

Stap 3: Nog hoger zetten 
Een ander uniek item aan de Trybike is de control disk voor het achterwiel. Hiermee kun je de fiets nog hoger (of lager) zetten en kun je de wielbasis langer of korter maken. Op deze manier creëer je de perfecte instelling voor het niveau en de vaardigheden van elk kind.

 

Resultaat fietsen zonder zijwieltjes!
Als je kind tijdens het loopfietsen de voetjes van de vloer houdt is het een volleert loopfiets expert. Nu kun je ook een echte fiets met trappers kopen. Mocht je een fiets met trappers kopen laat dan de zijwieltjes achter in de winkel. Het enige dat je kind nu nog hoeft te leren is te trappen en te remmen. Balanceren is geen probleem en na een uurtje oefenen fietsen de meeste kinderen al.

 

Algemene informatie

Levering: De Trybike wordt in een compacte doos geleverd en is eenvoudig te monteren.

Gewicht: Als driewieler 6,3 kg. Als tweewieler 5,1 kg.

Zadelhoogte: Instelbaar van 30 tot 45 cm

Leeftijd: vanaf 15 maanden tot ongeveer 6 jaar

Keuring: De trybike Steel is CE en EN71 gekeurd.

Dit item pakken we niet cadeaupapier in vanwege de vorm en het formaat.