• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GoBabyGo

De GobabyGo collectie bestaat uit maillots, leggings en sokjes. Een geweldige oplossing om het kruipen, staan en lopen op gladde vloeren net een beetje makkelijker te maken. De rubberen pads onder de voetjes en op de teentjes van de sokjes voorkomen het u
Geen producten gevonden...

GoBabyGo

Het merk

De GobabyGo collectie bestaat uit maillots, leggings en sokjes. Een geweldige oplossing om het kruipen, staan en lopen op gladde vloeren net een beetje makkelijker te maken. De rubberen pads onder de voetjes en op de teentjes van de sokjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkelen van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft GobabyGo ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. Door de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. 

De producten

De GobabyGo wordt geproduceerd in Europa volgens de Öko-tex standaard 100, dus 100% vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Bovendien zijn alle producten getest om ervoor te zorgen dat zij de juiste PH-waarde hebben voor de gevoelige baby- en kinderhuid.

GoBabyGo: ons favoriete merk als het om antislip sokken gaat!

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten