• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

GrabEase

Dit Award winnende bestek van Grabease is één van de veiligste manieren om je kleine spruit te leren eten. Daarnaast stimuleert het de penseelgreep en verstevigt het de handspiertjes.
Geen producten gevonden...

GrabEase

Het merk

Dit Award winnende bestek van Grabease is één van de veiligste manieren om je kleine spruit te leren eten. Daarnaast stimuleert het de penseelgreep en verstevigt het de handspiertjes. Door het ergonomische ontwerp zorgt het voor een natuurlijke eetbeweging en door het choke-protection shield kan het bestek niet in de keel schieten. Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden!

De ontwikkeling van een kind gaat snel. Je bent nog maar net gewend aan de eerste hapjes en de volgende fase breekt aan: je baby wil zelf eten! Naast dat dit hilarische momenten oplevert, is het ook nog eens goed voor de ontwikkeling. De vork en lepel van Grabease zorgen ervoor dat je kind op een veilige en ergonomische manier zelf leert eten.

Je kind lekker laten knoeien en uitproberen is goed. De zelfstandigheid zorgt ervoor dat kinderen zelfverzekerd worden, en dat is iets waar je kids van jongs af aan in kunt begeleiden. Niet al het bestek is geschikt, want lepels zijn vaak te lang. Ook de draai is vaak lastig naar het mondje toe. Daar heeft het Engelse merk Grabease iets op gevonden. Een korte lepel en vork voor kleine handjes, met daarop een ‘choke-beschermer’ zodat het bestek niet te ver de mond in kan komen.

Bestekset van Grabease

De set van Grabease bestaat uit een vork en lepel, speciaal ontworpen voor kids van 6 maanden en ouder. De unieke vorm en kortere handgreep van het bestek stimuleren bij een kind twee verschillende handgrepen, zowel horizontaal als verticaal. Dit zorgt voor de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden. De toegevoegde ‘choke-beschermer’ voorkomt dat het bestek te ver in de mond komt. Een fijn idee, want zo kan je kindje op een veilige manier zelf van elke en maaltijd genieten! We verkopen het bestek van GrabEase in 4 verschillende kleuren, genoeg dus om uit te kiezen! Mint, roze, wit, zwart... Voor ieder kind een feestje om mee te eten.

Over Grabease

Grabease is een revolutionair, gepatenteerd ontwerp bedacht door Maya Shalev. Maya is zelf moeder en liep tegen het probleem aan dat lepels vaak te groot zijn en geen goede handgreep bieden. Zij brak voor haar kind de lepels doormidden en bedacht een nieuw handvat. Later heeft ze dit idee verder uitgedacht en is er een design en een verstikkingsprotectie voor ontworpen. Inmiddels worden de besteksets van Grabease door vele (groot)ouders aangeschaft voor hun (klein)kinderen en kunnen kleintjes op veilige wijze leren genieten van eten.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten