• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wishbone Bike

Het verhaal van Wishbone Design Studio begon in 2005 toen Noah 1 jaar was en Lulu werd geboren.
Ze waren vier Kiwis, wonend in New York City.

Rich komt uit een klein plaatsje in New Zealand. Niet echt een stads jongen. Hij woonde twee jaar prakti...
Geen producten gevonden...

Wishbone Bike

Het verhaal van Wishbone Design Studio begon in 2005 toen Noah 1 jaar was en Lulu werd geboren.
Ze waren vier Kiwis, wonend in New York City. Rich komt uit een klein plaatsje in New Zealand. Niet echt een stads jongen. Hij woonde twee jaar praktisch in Central Park  – hij had weinig ruimte en lucht.

De eerste Wishbone Bike is geboren om zijn kinderen te laten proeven wat voor een kindertijd hij had gehad. Toen we klein waren was het gras hoog, frisse lucht en de mensen waren niet altijd aan het kijken. 

We renden waar we wilden, reden tot het donker werd en eindigden lachend aan het eind van een te gekke dag. 

Rich ontwierp en maakte de eerste Wishbone Bike prototypes in hun NY badkamer. Daarna verhuisde hij naar een garage in Wellington, naar de studio – wat eigenlijk een gave oude schuur is , gepropt naast een boekbinder, een kleden verkoper en een windmolenmaker twee huizen verder.

Na wat prototypes is de wishbonebike hieruit ontstaan. De houten 3 in 1 loopfiets. Het design team is groter geworden en vanuit dit startpunt hebben zij de volgende producten ook ontwikkeld: De wisbonebike recycled: Deze is van gerecyclede tapijten De wisbone wagon: bolderkar, zeepkist en skelter tegelijk.Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in het mooie design, de kwaliteit en het materiaal van de fiets, maar ook in hun steun aan projecten voor kinderen. In 2012 wonnen ze de Junior Design Award voor Best Eco Toy met hun Wishbone Flip in Groot Brittannië. 

Tot op de dag van vandaag kopen mensen de fiets over de hele wereld. Dit maakt ze erg trots en blij!  

Happy Riding,

Rich and Jen
Wellington, New Zealand

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten