Winkelwagen(0 Producten)
Geen producten gevonden

SERVICE || Inpakken

8 Sep 2017
door Sanne Boas

Een mooi product is al een cadeau op zich, maar daar neemt Mevrouw Aardbei geen genoegen mee. Vanaf de start van de webshop blijkt dat de standaard inpakservice erg gewaardeerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat elke bestelling met zorg en aandacht behandeld wordt. Bij het inpakken gaat ieder artikel door onze handen en is daarmee een mooie stok achter de deur. Niet alleen de ontvanger van het pakket maar ook de inpakkers hebben groot plezier om de pakketten als een stijlvol geheel in te pakken. Sinds enige tijd vragen we daarin hulp om dit nog gerichter te kunnen doen door middel van een keuzemenu bij de producten zelf.

 

Met de feestdagen weer in aantocht, en om bijvoorbeeld de verjaardag cadeaus niet in kerstpapier te versturen, maken we dan ook graag onderscheidt. Jullie kunnen ons dan ook helpen door een voorkeur aan te geven.

Per product kan de keuze gemaakt worden voor:

- neutraal papier (bruin, zwart/wit, oker, mint)
- meisjes papier (mint, roze, grijs, oker, zwart/wit)
- jongens papier (bruin, grijs, blauw, mint, zwart/wit)
- volwassen papier (bruin, oker, zwart/wit)
- sinterklaas papier (zwart/wit, bruin, kraft)
- kerst papier (groen, roze, blauw, goud, zwart/wit)
- niet inpakken (niet, onzichtbaar, eco ;-)

( * Indien je geen inpakwensen bij een artikel ziet, hebben we helaas geen inpakpapier voor dit artikel met groot formaat.)

Het pakje wordt vervolgens (af)gestyled met lintjes, strikjes en stickers die bij de gekozen categorie passen. Als je meisjespapier hebt gekozen pakken we het bijvoorbeeld in met zwart/wit inpakpapier met een roze lint en gouden sticker. Met een ruim assortiment aan inpakpapier (zie bovenstaand) proberen wij dan ook altijd een pakket te creëren met allemaal unieke cadeaus.

Wij kunnen tevens het pakket direct versturen als cadeau naar iemand anders.
In dat geval vul je bij het verzendadres, het adres in van de ontvanger van het pakket.
Vervolgens kun je een ansichtkaart uit de shop (wel te bestellen dan) laten beschrijven of een kaartje van Mevrouw Aardbei zelf. De persoonlijke boodschap van jou kun je bij de bestelling kwijt in het opmerkingenveld. Dat maakt het helemaal af! We verzenden overigens nooit facturen of pakbonnen mee in de verzenddoos vanwege het milieu en de cadeaubeleving. 

Niet inpakken: is het artikel voor jezelf en je kiest ervoor om het niet in te laten pakken. Dan zullen wij het beperken tot het eventueel beschermen van de artikelen.


Het is alweer bijna zover! Sinterklaas komt bijna ons land weer in, kerst volgt al snel! Wij zijn we al druk bezig om alle pakketjes te versturen. Voor Sinterklaas en Kerst hebben we ook speciaal inpakpapier en versieringen om het net iets feestelijker te maken!

Voorbeeld sinterklaas:

 

 

 

 

 

 

 

.

Voorbeeld kerst:
 

 

 

Wij kunnen zelf niet wachten op de feestdagen met mooie cadeautjes, de gezelligheid van familie en vrienden. Wij hopen bij te kunnen dragen aan de feestvreugde door de artikelen naar wens in te pakken.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten