• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelstein cool classic inside edition - 3 st

€49,95
Deze kleine cool classic set van Stapelstein bestaat uit zes harmonieus op elkaar afgestemde kleuren en tovert elke kamer om tot een speelplaats voor beweging!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Stapelstein cool classic inside edition - 3 st

Met Stapelstein® Inside cool classic ontvouwen zich de stralende sterke warme kleuren van de regenboog. Spelen met kleuren of getallen, sorteren en ordenen, binnen of op elkaar stapelen - zelfs de allerkleinsten kunnen met het insteekprincipe van Inside hun eerste waardevolle ervaring opdoen.

Wat kan je ermee?

Met de Stapelsteine kun je alles wat je er maar mee kan bedenken. Laat de fantasie van je kindje gaan.
* ZITTEN, samen in een kring. Maak hoge of lage stoelen, en kies je eigen kleurtje.
* LEREN van de kleuren, of begin te stapelen en laat de kinderen tellen hoeveel stapelstenen het zijn.
* SPELEN, door het maken van grote (of kleine) bouwwerken. Stapel ze, sorteer ze, verstop ze, of speel "De vloer is lava". Er zijn oneindig veel speelmogelijkheden.
* BALANCEREN door de Stapelstenen een einde van elkaar af te leggen. Voor elke leeftijd kan een andere uitdaging gekozen worden.

Duurzaamheid

De Stapelstein is een ideaal duurzaam speelgoed om de beweging van kinderen te bevorderen. Het ecologische speelgoed is een multifunctioneel, duurzaam en gemakkelijk recycleerbaar speel- en leerobject. Al bij de ontwikkeling hebben we aandacht besteed aan een bijzonder tijdloos en innovatief design, waardoor de Stapelstein bijzonder lang en op veel verschillende manieren kan worden gebruikt. De hele levenscyclus van het product is duurzaam - van klimaatneutrale productie tot volledige recycleerbaarheid. Al de Stapelsteine, ongeacht de kleur, zijn 100% recycleerbaar en klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland.

Vrij van schadelijke stoffen

Speelgoed voor kinderen moet vrij zijn van schadelijke stoffen. Vooral peuters verkennen hun omgeving met al hun zintuigen. In bepaalde ontwikkelingsfasen komt het ook voor dat het speeltje in de mond wordt gestopt. Daarom worden Stapelstein en onze balansborden geproduceerd zonder chloorfluorkoolstoffen, gehalogeneerde koolwaterstoffen en verbindingen die lood, cadmium of chroom bevatten, en zijn ze dus absoluut veilig. 

Leeftijd

De Stapelstein is ideaal voor kinderen vanaf 1 jaar en blijft altijd bijt- en speekselbestendig. Bovendien zijn de schokabsorberende Stapelstein en de Balance Board vrij van scherpe hoeken en randen, wat extra veiligheid garandeert tijdens het spelen.

Gebruikshandleiding

  • Puntige en scherpe voorwerpen en oppervlakken zoals scharen, messen, spijkers, draad, stenen, enz. moeten worden vermeden. Niet in contact brengen met de Stapelstein of de Balance Board .
  • Puntige en scherpe voorwerpen en oppervlakken kunnen blijvende schade toebrengen aan Stapelstein en Balance Board .
  • Vermijd extreme hitte en alle mogelijke ontstekingsbronnen (vlammen of vonken).
  • Bij het spelen in het water dienen de Stapelstein en de Balance Board alleen als speelgoed en niet als zwemhulp. De Stapelsteine en evenwichtsplanken mogen daarom alleen in ondiep water onder toezicht van volwassenen worden gebruikt.
  • Wees voorzichtig met balanceren! Op gladde vloeren kunnen schokkerige bewegingen ertoe leiden dat de Stapelsteine uitglijdt. Een tapijt of een soort yogamat zal voorkomen dat de Stapelsteine wegglijdt.

Productinformatie

  • Inside S: Gewicht = 12 g, diameter = 93,5 mm, hoogte = 42,2 mm
  • Inside M: Gewicht = 38,4 g, diameter = 155,6 mm, hoogte = 66,1 mm
  • Inside L: Gewicht = 70,8 g, diameter = 211,1 mm, hoogte = 87,6 mm