• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glopals Characters Pippa

€17,95
Glo Pals zijn sensorische kubussen gemaakt van 100% gerecycled plastic die oplichten in het water. Laat ze in water vallen en zie hoe de licht geven.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Glopals Characters Pippa

Glo Pals zijn sensorische kubussen gemaakt van 100% gerecycled plastic die oplichten in het water. Laat ze in water vallen en zie hoe de licht geven.

Niet alleen in bad zijn Glo Pals leuk, maar ook bijvoorbeeld in een potje met water, lampen uit en geniet van een magisch schijnsel. 

Deze poppetjes worden geleverd met 2 Glo Pals, gooi je poppetje of cube in het water en dan gaan de lampjes branden, super leuk om uren mee in het water te spelen. Elk poppetje heeft een eigen naam en kleur.

Elke pal geeft voor ongeveer 4 weken licht. Haal je de blokjes uit het water gaan de lichtjes weer uit. De Glopals zijn ontwikkelt om mee te spelen, om kinderen die bang zijn van water een geruststellend gevoel te geven. De sensorische cubs en poppetjes hebben ieder een eigen naam en kleur.

Elke kubus geeft voor ongeveer 4 weken licht. Als de blokjes uit water worden gehaald gaan ze weer uit. De Glo Pals zijn ontwikkelt om mee te spelen en om kinderen een geruststellend gevoel te geven als ze bang zijn voor water. 

Er zijn verschillende Glo Pals verkrijgbaar. Deze hebben allemaal een andere kleur en naam. Sommige komen zelfs met een poppetje!

 

Over de makers

De mensen achter Glo Pals geloven in een magische kindertijd waarin speeltijd een belangrijk onderdeel is. Geïnspireerd door kinderen met autisme, is het hun missie om producten te creëren dat de zintuigen van kinderen prikkelt en tegelijkertijd het bad ritueel aangenamer maakt. 

 

  • Leeftijd 3+
  • Materiaal 100% gerecycled plastic
  • Onderhoud haal de kubussen uit het water. Blaas door de kleine sleuven in de zijkant van elke kubus. Bewaar op een droge plaats voor een langere levensduur van de batterij. 
  • Inhoud 1 character, 2 Glo Pals