• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

JUNGLE

Een kinderkamer met jungle behang is de perfecte manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€255,00

JUNGLE

Een kamer met jungle behang is de perfecte manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hun nieuwsgierigheid over de natuur te bevorderen. 

Waarom kiezen voor jungle behang?

Je creëert een kamer waarin kinderen kunnen ontsnappen van hun dagelijkse routine en de wonderen van de jungle kunnen ontdekken. Een fijn plekje om bijvoorbeeld te spelen dus.

Verschillende soorten dessins

Het jungle behang kan verschillende afbeeldingen bevatten. Denk aan bomen, bladeren, bloemen, dieren en vogels. Het kan realistische of cartoonachtige illustraties bevatten. Afhankelijk van de leeftijd en de persoonlijke smaak van jouw en je kindje kun je een keuze maken welke perfect is voor jullie. Wat de keuze ook is, het behang zal ongetwijfeld het centrale punt van de kamer zijn en de toon zetten voor de rest van de inrichting.

Thema kamer

Het is leuk om het thema door te trekken door de gehele ruimte. Bij het inrichten van de kamer is het dan leuk en belangrijk om rekening te houden met het jungle-thema. Meubels zoals houten bedden en kasten kunnen het thema versterken. Groene en bruine kleuren kunnen worden gebruikt voor bijvoobeeld kussens, gordijnen en beddengoed om de ​​natuurlijke uitstraling door te voeren. veel dieren knuffels of een bijpassend vloerkleed kunnen ook leuke toevoegingen zijn.

Om de educatieve waarde van de kamer te benadrukken, kun je als ouder zijnde boeken over dieren en de natuur in de kamer leggen. Ook is het leuk om de muren te versieren met posters met feiten en informatie over verschillende dieren en planten. Dit zal niet alleen de nieuwsgierigheid van je kind prikkelen, maar ook hun kennis van de natuur vergroten.

Jungle speelhoek

Een leuke toevoeging aan de kamer kan ook een speelhoekje zijn. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en leren. Voeg wat speelgoeddieren, educatieve spelletjes en puzzels toe om de fantasie van je spruit te prikkelen.

Decoraties

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om decoratie voor jungle-thema. Kunstmatige planten, hangende touwen en-/of lianen, en zachte speelgoeddieren kunnen een leuke en spannende sfeer creëren. Probeer wel het geheel rustig te houden. Dat kan je doen door voor een natuurlijk kleurenpallet te gaan. Denk aan aardtinten die je laat terug komen in de verchillende accessoires. 

Comfortabel en praktisch

Het is ook belangrijk om de kinderkamer comfortabel en praktisch te maken voor je ukkepuk. Een comfortabel bed, een bureau en een stoel zijn essentieel voor leren en ontspanning. Een boekenplank, kledingkast en opbergbak kunnen niet missen. Deze zijn handig om spullen netjes op te bergen en zo behoudt je rust in de ruimte.

 

Conclusie; een kinderkamer met jungle behang is een geweldige manier om de natuur in huis te halen en de verbeeldingskracht van je kindje te stimuleren. 

Met prachtige illustraties van tropische planten, wilde dieren en exotische landschappen, zal deen jungle kamer zowel vermakelijk als educatief zijn voor het kind.

Bij Mevrouw Aardbei vind je te gekke jungle behangetjes van onder andere de volgende toffe merken:

  • Dekornik
  • Hartendief
  • Studio Ditte
  • Creative Lab Amsterdam
Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten