• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betty's Home

Betty's Home gaat niet alleen over letterkussens. Elk kussen is een persoonlijk cadeau voor een kind of een volwassene. De letters vergezellen je gezin soms al vanaf de eerste levensmomenten. Maar Betty's Home bestaat niet alleen uit letters. Ze maken ook
Geen producten gevonden...

Betty's Home

Ontstaan Betty's Home

De geschiedenis van Betty's Home begon vele jaren geleden met Beata en haar man Kamil. Hun bedrijf is het resultaat van een combinatie van passie en dromen, evenals een ongelooflijke vastberadenheid om het doel te bereiken. Beata combineerde haar liefde voor naaien en het maken van handgemaakte dingen met Kamils ​​droom om zijn bedrijf te bezitten. Hoewel zij het was die vooral met nieuwe producten kwam, kwam het idee om een ​​letterkussen te naaien van haar man. In eerste instantie leek het te ingewikkeld, dus ze suggereerde gekscherend dat hij het zelf kon maken. Tot haar verbazing deed hij dat. Ze had nooit gedacht dat letterkussens hun paradepaardje zou worden en dat ze ze naar verschillende delen van de wereld zouden sturen. Ze is tenslotte begonnen met heel eenvoudige ontwerpen, die ze in het begin in hun kleine appartement aan de eettafel heeft genaaid.
De eerste kussens gingen naar hun vrienden en familie, maar dankzij hun dierbaren en hun aanbevelingen was er steeds meer interesse en bewondering voor zo'n uniek, gepersonaliseerd cadeau, dat gewoon een kussen in de vorm van een letter is.

Ze zijn er trots op te kunnen zeggen dat ze de eersten waren die op de Poolse markt kussens in de vorm van letters introduceerden, gemaakt van zacht fluweel, een stof waarvoor ze vandaag een grote opmars hebben, maar die enkele jaren geleden niet bekend was bij andere merken.

Jaren gingen voorbij, hun bedrijf breidde zich uit en hun gezin groeide. Betty's Home is hun eerste kind, maar ze zijn ook de ouders van drie energieke en vrolijke jongens, Piotr, Filip en Julek.
Ze hebben veel moeilijke momenten gehad, waarbij ze zich meer dan eens afvroegen of het allemaal wel zin had. Maar ze geloofden en geloven nog steeds in hun producten. Ze hadden het gevoel dat hun kwaliteit altijd voor zichzelf zou opkomen. Het is niet voor niets dat al de letters met de hand worden genaaid. Ze zorgen voor elk detail en voordat ze iets nieuws introduceren, naaien en verwennen ze alle elementen. Daarom duurt de introductie van elk nieuw product enkele weken of zelfs maanden en wachten de daaropvolgende ideeën in een lange wachtrij voor implementatie.

Het team

Tegenwoordig bestaat het team van Betty's Home uit meer dan alleen Beata, Kamil en hun zonen. Een groot, hecht team werkt dagelijks met ze samen en zorgt voor elk onderdeel van Betty's Home. Het is dankzij de medewerkers dat ze alles vooruit kunnen stuwen en op zoek gaan naar nieuwe ontwikkelingskanalen.

Producten

Betty's Home gaat niet alleen over letterkussens. Elk kussen is een persoonlijk cadeau voor een kind of een volwassene. De letters vergezellen je gezin soms al vanaf de eerste levensmomenten. Maar Betty's Home bestaat niet alleen uit letters. Ze maken ook fluwelen poefs en matrassen, vloermatten en meer. Je vindt er allerlei decoratieve items, zoals slingers, sterren en ankers, die het huis nog gezelliger maken.

Hun filosofie

Beata en Kamil houden van kleuren die ze associëren met kinderlijke vreugde en zorgeloosheid. Ze proberen deze kwaliteiten weer te geven in wat ze doen. Ze naaien in Polen en werken met lokale onderaannemers.
Ze waarderen mooie dingen met goede kwaliteit en proberen de productie duurzaam te maken. Ze hebben geen enorme magazijnen met voorraad en naaien regelmatig, omdat ze ervoor willen zorgen dat er niets verloren gaat. Daarom duren bestellingen soms wat langer dan verwacht. Betty's Home heeft een groot team dat samenwerkt. Iedereen kan zijn ideeën delen. 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten