• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dappermaentje

De speendoekjes worden allemaal met de hand gemaakt waardoor elke maan uniek is. De speendoekjes van DapperMaentjes zijn gemaakt van zachte teddy stof en zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren. 
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Dappermaentje

Ontstaan DapperMaentje

Toen Annelijn (eigenaresse DapperMaentje) net moeder geworden was van haar dochter Maen, was ze enorm onder de indruk van haar kraamtijd. Ze kreeg een XL verjaardagsfeest met teveel cadeaus waaronder meerdere speen doekjes. Ze kende dit nog helemaal niet, maar toen ze een doekje aan het speentje vastmaakte mrekte ze dat ze heel veel op een dag in de weer was met dat doekje. Op dat moment dacht ze ik maak een maan voor mijn Maen. Ze kreeg heel veel leuke reacties op dat maantje en uiteindelijk ging ze ze verkopen in 2015.

De naam DapperMaentje is een combinatie van haar twee kinderen, Maen en Dapper.

Producten

De producten van DapperMaentje zijn speendoekjes in de vorm van een maan. De speendoekjes worden allemaal met de hand gemaakt waardoor elke maan uniek is. De speendoekjes van DapperMaentjes zijn gemaakt van zachte teddy stof en zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten