• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Design Letters

Design Letters is een Deens designbureau die slechts in enkele jaren groot internationaal succes heeft geboekt. Het bureau begon in 2009 met de journalist Mette Thomsen. Woorden en letters waren altijd al haar passie. Ze was de eerste die de typograf...
Geen producten gevonden...

Design Letters

Het merk

Design Letters is een Deens designbureau die slechts in enkele jaren groot internationaal succes heeft geboekt. Het bureau begon in 2009 met de journalist Mette Thomsen. Woorden en letters waren altijd al haar passie. Ze was de eerste die de typografie trend neer gezet heeft.

Het ontstaan

In 2011 introduceerden de ontwerpers een designserie met een typografie die in 1937 handgeschreven was door de beroemde Deense architect Arne Jacobsen. Deze serie is vintage, stoer en modern tegelijk en staat erg mooi in een hedendaags interieur! Design Letters & Friends is een nieuw submerk: een stijlvolle en functionele collectie die perfect past bij hun grafische producten. De stijlvolle items van Design Letters zijn in meer dan 800 winkels en 40 landen terug te vinden. 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten