• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Done by Deer

Done by Deer is voor gezinnen die geloven dat een leven met kinderen en mooi design een perfecte match is.

Hun ontwerpen zijn "done for the kids" – en hun ouders. Ze zijn diep geworteld in het maken van moderne scandinavisch design. De ontwerpen...
Geen producten gevonden...

Done by Deer

Done by Deer

Done by Deer is een Deens bedrijf, opgericht in december 2014. Zij ontwerpen moderne lifestyleproducten voor gezinnen met baby's en peuters.

Het interieur en speelgoed van Done by Deer combineren geweldig design, innovatie en een gedurfd gebruik van eigentijdse kleuren om elk item uitstekend te maken. Past gemakkelijk bij de rest van het decor.

Ze combineren modern Scandinavisch design met functies die leuk en speels zijn voor kinderen. Al hun producten zijn in eigen huis ontworpen in Denemarken en uiteraard grondig getest om te voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Ze zijn 100% vriendelijk in alles wat we doen, te beginnen met het ontwerpen van producten die een glimlach op je gezicht toveren, het zoeken naar leveranciers met vergelijkbare waarden als de onze en het creëren van een vriendelijke werkomgeving binnen het bedrijf en met al onze zakenpartners. Done by Deer streeft ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Helene Hjorth

Done by Deer is begonnen door de Deense ontwerpster Helene Hjorth (Hjorth betekent hert in het Deens) en haar ontwerpteam. Ze hebben een speciaal vermogen om moderne designtrends te herkennen en om te zetten in 100% vriendelijke items die niet alleen tot de verbeelding van kinderen spreken, maar ook moderne designstukken voor in huis zijn.

Helene en haar ontwerpteam dagen zichzelf en hun ontwerpen voortdurend uit om te innoveren en elk product te laten opvallen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het hert zit in elk detail bij Done by Deer.

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten