• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Little Dutch

Little Dutch is een in Nederland geboren merk voor baby's, peuters en kleuters. Al meer dan tien jaar creëert hun eigen ontwerpteam een brede collectie veelzijdige producten die even interessant en praktisch zijn. Voor in huis of onderweg. Dingen om voor
Geslacht
Kleuren
Leeftijd

Little Dutch

Het ontstaan

Sinds de oprichting is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam in binnen- en buitenland. De missie is het creëren van functionele, veilige, hoogwaardige essentials en lifestyleproducten met een aantrekkelijke uitstraling dankzij de unieke afwerking. Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling.

Over Little Dutch

Little Dutch is een in Nederland geboren merk voor baby's, peuters en kleuters. Al meer dan tien jaar creëert hun eigen ontwerpteam een brede collectie veelzijdige producten die even interessant en praktisch zijn. Voor in huis of onderweg. Dingen om voor jezelf te houden of om cadeau te doen. Little Dutch designs zijn een verrijking voor opgroeiende kinderen en ouders die opvoeden.
Van speelgoed en beddengoed tot essentials en decoratie. Little Dutch zorgt ervoor dat elk product een echte schat is. Ze denken net zoveel aan de kleintjes als dat ze de wensen van hun ouders volgen. De producten hebben een tijdloos gevoel voor stijl, zijn leuk om mee te spelen en volkomen veilig voor kinderen.
Little Dutch zet zich in om zowel het ouderschap als de ontwikkeling van iedereen te ondersteunen
kind zoveel mogelijk, wat de dag ook brengt. Onze ontwerpen zijn even functioneel als fascinerend. Ze schitteren vreugde, voegen comfort toe en brengen gemak. Little Dutch maakt alledaags geluk gelukkiger.

Missie

Bij Little Dutch draait alles om liefde en familie. Over alledaagse rituelen of onverwachte momenten. Over dagelijkse routines en nieuwe avonturen. Van spelen en slapen tot verzorgen en entertainen.
Met prachtig ontworpen, comfortabele kwaliteitsproducten streven ze ernaar om elke kleine of grote stap in de ontwikkeling van een kind aangenamer te maken, en ze hopen zowel moeders als vaders te ondersteunen bij de vele uitdagingen van het ouderschap.

Visie

Little Dutch is een oneindig streven naar gezinsgeluk. Het is hun droom om dag en nacht een waardige aanvulling te zijn voor opgroeiende kinderen en hun ouders. Tijdens de vroege kinderjaren wilt Little Dutch inspireren met veelzijdige en liefdevolle producten die de eerste jaren van het leven van elk kind meer geluk brengen.

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten