• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Magna-Tiles

Uren speelplezier met de kleurrijke magnetische tegels van Magna-Tiles!
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€29,95 €25,00

Magna-Tiles

 

Magna-Tiles

Magna-Tiles biedt een ruim assortiment magnetisch speelgoed. Klik de magnetische tegels aan elkaar en creër de mooiste vormen, bouwwerken, werelden, driedimensionale objecten, noem het maar op....! Magna-Tiles moedigt kinderen aan tot vrij spelen en stimuleert de interesse in STEM-leren (science, technology, engineering, mathematics). Uren speelplezier met de kleurrijke magnetische tegels van Magna-Tiles! Leuk voor jong en oud. 

"Al onze magnetische tegels verenigen zich met een kenmerkende “klik” die duidt op een veilige verbinding, en er zit geen limiet aan wat kan worden gemaakt."

Ondertussen profiteren ze van functies als de volgende

Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA, we maken elke set met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van je kinderen te garanderen zonder de sterkte van onze magnetische vormen in gevaar te brengen. Ze zijn bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen. 
Goedgekeurd voor de STEM speeltechniek: leren is geweldig met de Magna-Tiles® en docenten zijn het daarmee eens. 

Magnetische dieren

"er zijn veel manieren om de natuur tot leven te brengen in je huis of klaslokaal."

Het merk biedt ook sets aan waarin schattige en stoere magnetische dieren zitten. Zo kunnen nieuwsgierige kinderen hun creativiteit de vrije loop laten gaan terwijl ze de voetafdrukken van elk diertje volgen en hun leefgebieden in levendige kleuren oprichten. 

Magna-Qubix®

Met de Magna-Qubix stukken verlaat je met gemak de tweedimensionale wereld. Door een aantal 3D-tegels kan je nog meer te gekke creaties bouwen. De piramides, kubussen en prisma’s zijn perfect voor kinderen van drie jaar en ouder om mee te spelen en te ontdekken. In de klas, op de kinderopvang of thuis zijn kinderen dol op de Magna-Qubix® .

Voeg deze levendige magnetische blokken toe aan je collectie en werk op een speelse manier aan de ontwikkeling van je kindje.  Terwijl kinderen stapelen, bouwen, tellen en matchen, zullen ze ook hun fijne motoriek verbeteren.

Magna-Tiles helpt mee ruimtelijke en motorische vaardigheden te ontwikkelen, de horizon van je kindje te verbrede en zijn of haar fantasie uit te diepen!

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten