• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tender Leaf

Tender Leaf creëert spannende werelden van fantasierijk houten speelgoed, gemaakt om lang mee te gaan met een leven vol liefde.
Geen producten gevonden...

Tender Leaf

Tender Leaf

Tender Leaf creëert spannende werelden van fantasierijk houten speelgoed, gemaakt om lang mee te gaan met een leven vol liefde. Ze streven ernaar om hun charmante, eigenzinnige producten voortdurend te ontwikkelen en te laten groeien, die boeiend, onvermoeibaar vermakelijk en perfect voor kleine handjes zijn. Hoewel ze graag educatief zijn door te spelen, moedigen ze elk kind aan om authentiek te zijn, zodat ze met vertrouwen kunnen groeien en tegelijkertijd plezier hebben!

Producten

De producten zijn allemaal bedacht door ontwerper Danielle en vervolgens tot leven gebracht door hun goede vrienden in de fabriek, die als familie voor hun zijn. De producten zijn leuk om mee te spelen, maar ze zijn ook nog eens volledig veilig en duurzaam. Al het speelgoed van Tender Leaf voldoet aan de veiligheidsnorm EN71, ASTM F963 en AS/NZS ISO.
Ze zijn zeer toegewijd aan het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen van Indonesië en werken alleen met teruggewonnen rubberhout, een bijproduct van de latexindustrie. Bovendien planten ze voor elke teruggewonnen boom die hij gebruikt een nieuwe, waardoor de cyclus van regeneratie vooruitgaat. Tender Leaf heeft het ICTI Ethical Toy Program-keurmerk gekregen voor hun ethische en duurzame toeleveringsketen.

 

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten