• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TIMIO

Je kinderen spelenderwijs laten leren? Het kan met TIMIO! De TIMIO Player is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kindjes vanaf 2 jaar.
Geslacht
Kleuren
Leeftijd
€89,00
€15,95
€15,95
€15,95
€15,95
€17,99

TIMIO

TIMIO: winnaar Baby Innovation Award 2021 categorie Toys & Gifts!

Je kinderen spelenderwijs laten leren? Het kan met TIMIO! De TIMIO Player is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kindjes vanaf 2 jaar. Elke audiospeler wordt geleverd met vijf magnetische disks boordevol verhalen, muziek en spelletjes.

TIMIO maakt enkel gebruik van geluid en LED-lichtjes, er komt dus geen bewegend beeld aan te pas. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren en geraken hun ogen niet zo snel vermoeid. Door het slimme, eenvoudige design kan je je kids met een gerust hart laten spelen. TIMIO is robuust en dus ideaal voor kleine kinderhandjes. TIMIO biedt eindeloos veel plezier zowel thuis, als onderweg.

Je hebt telkens de keuze uit acht verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees-Mandarijns, Italiaans en Portugees. Jonge kindjes kunnen TIMIO gebruiken in hun moedertaal om hun woordenschat uit te breiden. Oudere kinderen kan je dan extra uitdagen met een andere taal. Ook leuk voor gezinnen waarin meer dan één taal gesproken wordt of wanneer er een reis naar het buitenland gepland staat!

Uitbereiding

Wil je nog meer mogelijkheden? Kijk dan zeker eens naar één van de vier uitbreidingssets. Elke set bevat vijf verschillende TIMIO disks met de meest uiteenlopende thema’s: dieren, fruit, voertuigen, getallen, letters…

Set 1 bevat 5 disks met: wilde dieren, muziekinstrumenten, kleuren, kinderliedjes en lichaamsdelen.

Set 2 bevat 5 disks met: zeedieren, kinderliedjes, vormen, fruit en getallen. 

Set 3 bevat 5 disks met: groenten, tijd, sprookjes, alfabet A-L, alfabet M-Z. 

Set 4 bevat 5 disks met: dinosauriërs, kinderliedjes, kleine insecten, sprookjes vol. 2, sprookjes vol.3. 

Je vindt bij ons in de shop ook een bijpassende  koptelefoon. De plooibare hoofdtelefoon is speciaal ontwikkeld voor kinderen en vormt de perfecte aanvulling op de TIMIO audiospeler.

 

Op dit moment ben je producten aan het kopen voor '' Sluiten