• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels pastel creative pack 120 st

€135,00
Met 8 unieke aardse pastelkleuren, zal deze 120 stuks pastel creative pack de verbeelding tot leven brengen en onbegrensd spelen aanmoedigen!
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels pastel creative pack 120 st

Deze 120-delige set van Connetix Tiles brengt urenlang grenzeloze creativiteit, plezier en ongestructureerd spel. De creative pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren en bevat een verscheidenheid aan vormen in verschillende kleuren, waaronder hekken en deurkozijnen. Het is een geweldige starters optie om met het hele gezin te spelen en grotere Connetix-creaties te bouwen!

Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, de creative pack stimuleert fijne en grove motoriek terwijl kinderen grotere kastelen, raketten, bruggen, torens, kleur sorteervakken maken en patronen en vormen verkennen en nog veel meer. De creative pack ondersteunt ook de ontwikkeling van doorzettingsvermogen en veerkracht als kinderen grotere schaalconstructies ontwerpen en de grenzen van hun verbeeldingskracht op de proef stellen.

Als speelgoed van hoge kwaliteit met een open einde, groeit Connetix mee met je kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. 

Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
8 x grote vierkanten
48 x kleine vierkantjes
16 x gelijkzijdige driehoeken
16 x Rechthoekige driehoeken
16 x Gelijkbenige driehoeken
8 x Venster vierkante stukken
8 x Holle vierkante stukken (deurkozijnen)
Ideeënboekje

Afmeting: 33.5×24.2×9 cm
Leeftijd: 3+ jaar