• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hartendief muursticker grote beer

€44,95
Deze Grote Beer houdt s'nachts de wacht als je slaapt.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Hartendief muursticker grote beer

Deze Grote Beer houdt s'nachts de wacht als je slaapt.
Daar boven tussen de sterren straalt de maan zo helder....het lijkt wel alsof ze lacht!


Materiaal: Muursticker Grote Beer is geprint op hoogwaardig 'Easy Apply' muurfilm, met andere woorden, ze is makkelijk te plakken. Luchtbelletjes strijk je eenvoudig weg. De sticker is mat glanzend en diep van kleur.

Plakken: Ons advies is om de sticker van beneden naar boven op te plakken. Let op: Eenmaal geplakt is Grote Beer nog los te halen, maar meerdere keren verplaatsen gaat niet. Meet van te voren dus goed uit waar je Grote Beer opplakt! 
Wacht minimaal 3 weken voordat je de muursticker op de geverfde muur gaat opplakken.

Afmetingen: 50 cm breed en 96 cm hoog

 

Let op! Wij kunnen hechting van de sticker op een structuur muur niet garanderen. Er komt dan teveel lucht onder de sticker waardoor deze (op den duur) kan loslaten. Wij adviseren bij een structuurmuur de sticker op een paneel te plaatsen, zie hieronder een tutorial:

 

 

STAP 1
Plaats de muursticker op een stuk hout. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon is. Nadat je het op het materiaal hebt geplaatst, moet je het langs de lijnen uitzagen. In dit geval is ervoor gekozen om ook de witte rand af te snijden.

STAP 2
Schuur de randen voorzichtig. In dit geval werd een stuk van 360 korrel schuurpapier gebruikt.

STAP 3
Om het beste resultaat te krijgen, adviseren we om de randen te kleuren met een stift die overeenkomt met de MDF met de kleur van het dier. Hier werd bruin gebruikt om de vacht van de beer na te bootsen.

STAP 4
Vind de juiste plaats voor de muursticker aan je muur. We raden aan om dubbelzijdig plakband te gebruiken of 3M bevestiging strips.

STAP 5
Dat is alles. Je bent klaar en kunt genieten van het verbluffende resultaat.