• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vriendenboek teken het maar 4+

€14,95
Het vriendenboekje voor kinderen die nog niet (goed) kunnen schrijven, maar wel zelf het boekje van hun vriendjes en vriendinnetjes willen invullen.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Vriendenboek teken het maar 4+

Het vriendenboekje voor kinderen die nog niet (goed) kunnen schrijven, maar wel zelf het boekje van hun vriendjes en vriendinnetjes (voor 24 kinderen is er plek) willen invullen. Vol met vragen en opdrachten voor jonge kinderen die ze kunnen maken door te tekenen!Het verhaal:

Als moeder van Fiene heb ik, sinds ze is gestart op de basisschool, al vele vriendenboekjes voorbij zien komen. Samen hebben we ze keer op keer ingevuld. Wat me daarbij opviel was dat deze boekjes voor een andere doelgroep lijken te zijn en dat er weinig ruimte is voor de creativiteit van jonge kinderen.

Ik had het gevoel dat er meer mogelijk was; want als kinderen nog niet (goed) kunnen schrijven, kunnen ze al wel tekenen!

In dit vriendenboekje kan jouw zoon of dochter volop kleuren, omcirkelen en (uiteraard) tekenen! Wat is je haarkleur, wie woont er bij jou in huis, wat is je lievelingsdier, welke superheld wil je later worden, hoe ziet je huisdier eruit, wat is je handtekening, welke sport vind jij leuk? Met andere woorden... Teken het maar!


Pagina's 29 (24 plekken voor vriendjes/vriendinnetjes)
Formaat 214x227 mm
Naar het idee van: Lianne La Rose
Illustraties door Laura Lecluse-Kaats
Vormgeving: Alexandra de Vries

Taal: Nederlands