• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Connetix magnetische tegels rainbow mini pack 24 st

€35,00
Met een selectie vormen in elke regenboogkleur, is dit pakket samengesteld om je kennis te laten maken met magnetisch tegelspel en Connetix.
Levertijd voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
voor 17:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden! Je hebt nog: 03:39 uur
Connetix magnetische tegels rainbow mini pack 24 st

Met een selectie vormen in elke regenboogkleur, is dit pakket samengesteld om je kennis te laten maken met een magnetisch tegelspel en Connetix.

Ontdek vormen en kleuren in zowel 2D als 3D. Ervaar het kenmerkende connetix-afschuiningsontwerp plus sterkere magneten terwijl u groter wordt en geniet van duidelijkere brekingen. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor creativiteit, design en bouwen - inclusief raketten, ijsjes, huizen, bloemen, dinosaurussen, dieren, stadsgezichten, boten en mandala's.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau, nieuwsgierig bent naar de magnetische tegels van Connetix of je collectie wilt uitbreiden, het 24-delige Rainbow Mini Pack biedt spannende mogelijkheden!

Vul je Mini Pack aan met een van de packs uit het Connetix-assortiment om je creaties naar een hoger niveau te tillen.

Alle tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere brekingen biedt. Al ons magnetische constructiespeelgoed is met elkaar te combineren! Connetix & alle Magna-Tiles-sets!

Inhoud:
12 x kleine vierkantjes
6 x gelijkzijdige driehoeken
6 x Gelijkbenige driehoeken

Afmeting: 9.5 × 18 × 4.6 cm
Leeftijd: 3+ jaar